Welkom

Het team van Brasserie Adèle  biedt een Frans-Belgische gerechten in Beauvauchain met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Als u gewend bent door Frankrijk te reizen over de departementale wegen, kent u deze restaurants, en misschien bent u er zelfs dol op, waar u willekeurig stopt en niet alleen vertrekt met een glimlach op uw gezicht, maar ook zorgvuldig het adres bewaart zodat u terug kunt komen en/of het door kunt geven aan uw vrienden.

Gelegen aan de rand van de Leuvensesteenweg, op een steenworp van het prachtige Meerdaelwoud en de taalgrens, maar niet de gastronomische grens, is de Brasserie d’Adèle herboren in Beauvechain. De inwoners van de streek zijn al lang vertrouwd met deze plek, die verschillende zaken heeft zien komen en gaan. Sinds oktober 2021 (een gewaagde timing) maken Eddy Paquay en Sandra van dit restaurant een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van lekker eten.

 

Een vrolijke en gezellige sfeer met oranje tinten bevestigt de naam « brasserie ». « Aan de achterkant ontvouwt zich een mooi en groot terras zodra de zon tevoorschijn komt.